torstai 29. toukokuuta 2014

Kodittomia kissoja - Pate

Tässä on Pate.

Pate on kissatalon adhd/ylivilkas/jokapaikan tutkija, jonka pitää olla kaikessa aina mukana.
Pate rakastaa ihmisiä ja haluaakin aina tulla syliin. Syliin päästessään alkaa kova kehräys ja Pate etsii paidasta kohtaa jota voisi lutkuttaa. Pate on myös kissatalon vauva. Se saattaa nukahtaa syliin. Joskus Pate ei viihdy sylissä ollenkaan ja muristen rimpuilee pois.
Muista kissoista Pate tykkää, mutta saattaa välillä isotella ja ottaa yhteen toisten kanssa. Pääosin Pate on kuitenkin "yksinäinen susi."
 Patella on myös omat paheensa. Se istuu lähes aina ja varsinkin torstaisin avoimien ovien aikaan kokoajan ovella ja odottaa tilaisuuttaan päästä ovesta pihalle. Pate on monesti päässyt livahtamaan eteiseen, muttei kertaakaan pihalle.
Pate viettää paljon aikaa ulkotarhassa, mutta se ei riitä. Patea on viety valjailla pihalle ja se kulkeekin vajaissa oikein mallikkaasti, eikä rimpuile yhtään.



Oman kodin Pate tahtoisi olevan aktiivinen, että Paten kanssa jaksettaisiin olla ja leikittää. Pate luovutetaan joko yksin tai kissakaverin kanssa. Jos Paten tahtoo jo kotona olevan kissan kaveriksi, on mietittävä kissojen luonteita. Oikein rauhallinen kissa ei varmaankaan oikein välittäisi siitä, jos kaveriksi tulisi Pate, jonka on pakko päästä tekemään jotakin jatkuvasti. 
Kotona olevan kaverin olisikin hyvä olla yhtä aktiivinen, kuin Pate.
On myös suotavaa, että Pate pääsisi kuluttamaan ylimääräistä energiaansa valjaissa pihalle, ainakin parin tunnin ajaksi.

  Patea voi käydä moikkaamassa joka ma-pe klo 12-15 ja torstaisin klo 18:00-20:30
Muut ajat voi sopia kissiksen päivystyspuhelimen kautta.
puh. 050 5316173 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti